Flex Facility – De Onderwijshuisvester van Nederland

Flex Facility de Onderwijshuisvesters

Flex Facility wordt regelmatig, en terecht, als dè onderwijshuisvester van Nederland aangemerkt. Met bijna 20 jaar ervaring bij het begeleiden van onderwijsinstellingen bij (her-)huisvesting is Flex Facility dè specialist binnen het onderwijssegment.

Onze kracht en expertise ligt in het meedenken in het voortraject, de begeleiding na- en tijdens de bouwkundige oplevering tot en met de inhuizing.

Vaak is nieuwbouw voor een onderwijsinstantie geen dagelijkse kost. Dankzij onze expertise behaalt u kostenbesparingen en realiseert u uw project binnen tijd en budget.

Met een klein team aan medewerkers realiseren wij (gro(o)t(s)e) herhuisvestingsprojecten waarbij onderwijs specifieke onderwerpen worden voorbereid en geïmplementeerd zoals de inrichting van BINAS lokalen, mediatheken, techniek lokalen, houtbewerking lokalen, bouw lokalen, onderwijskeukens, aula’s, docentenruimtes,  lockersystemen, deelnemers- en docentenpassen, toegang, de ICT omgeving, WiFi, en overige zaken die horen bij een inhuizing na nieuwbouw, verbouw of revitalisering.

Wij werken met uw bestaande leveranciers of brengen u desgewenst graag in contact met gespecialiseerde concurrerende leveranciers.

 Flex Facility de Onderwijshuisvesters

Aandachtsgebieden voor ondersteuning

• (Her)huisvesting
• Inhuizingsprojecten
• Locatieonderzoek
• Pandbeoordelingen
• Bouw- en verbouwbegeleiding

Flex Facility
Adres

Bergamotte 38

6846 HP

Arnhem

Nederland

KVK

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Arnhem onder nummer: 77703820.

IBAN: NL 59 RABO 0352 7846 95

Contact

Malou van Alst:

m.vanalst@flexfacility.nl

bereikbaar onder nummer

06-43010699